Ons verlanglijstje voor de winter | mode meid

2021-12-14 17:38:08 By : Ms. Cherry Chen

Als je nieuwe favoriete items voor de komende winter wilt vinden, is het browsen in online winkels geen erg efficiënte strategie. Met zoveel spullen zie je soms door de bomen het bos niet meer. 

Als de gedachte aan aankleden tijdens de koude, gure winter je spontaan een herfstdip geeft, dan kan dit lijstje je hopelijk opvrolijken. Vooral bij de aankoop van nieuwe artikelen kun je je verheugen op de gezellige en knusse winterperiode. Voor zowel de minimalisten als de meer uitbundige types hebben we een mooi verlanglijstje samengesteld.

Een monochrome winteroutfit wordt vaak geassocieerd met het bekende all black. Deze winter gaan we voor een minder sombere kleur: beige. Om het niet te eentonig te maken, combineer je verschillende stoffen, zoals een gebreide beige trui met een katoenen beige broek. 

geruite blazer CARDITA beige/bruin

Scotch & Soda | de bijenkorf

Edie broek met hoge taille, wijde pasvorm en plooi

gemêleerde fijn gebreide trui Femme met wol beige

Scotch & Soda | Scotch & Soda

Wijde broek van wolmix

Om je neutraal gekleurde herfstgarderobe niet helemaal te veranderen, kies je een vrolijk gekleurd item om te combineren met de meer neutrale kleuren. Of deze vrolijke kleur terugkomt in je schoenen, trui, tas of sieraden is aan jou. Als er maar wat kleur in je outfit zit.

Satchels - Small Kiss-handvattas in rood voor dames

Sneakers - Kinbee Sneakers in geel voor dames

Kings Of Indigo | Koningen van Indigo

De patronen van deze winter kunnen contrasteren. Alles behalve saai! Draag bijvoorbeeld een bloemenrok met een geruite top. En laat de kleuren van de ene print in de andere verschijnen, zodat je van verschillende patronen één geheel kunt maken. 

Top met spaghettibandjes en all-over print

Scotch & Soda | Scotch & Soda

Gestreepte broek met wijde pijpen

Grace & Mila | Boetiek Aniek

Everly fijn gebreide trui met streep print

YAS | de gestichte

hoge taille boyfriend fit jeans Bobby met all over print 219 - faded camel

LK Bennett | de bijenkorf

Grove zolen zien we het hele jaar door, maar het meeste plezier heb je in het najaar. Nooit meer uitglijden op gladde bladeren, koude straatstenen en modderige wegen. Ze houden je voeten ook veel beter warm dan schoenen met een dunne zool, omdat de kou van de grond er makkelijk doorheen kan.  

Laarzen & laarzen - Maddic Max Bootie Calfskin in zwart voor dames

Kate Spade New York | fashionette

Laarzen & laarzen - Winona Laarzen in zwart voor dames

Zwarte veterlaarzen Kafey Xhgh Lace Lea W

Platte Enkellaarsjes Beige LPJUNGLE-12POE

Versace Jeans Couture | Cramers van Asten

Het pufferjack hebben we al een aantal keer genoemd, en mag niet ontbreken in dit verlanglijstje. Het gekleurde pufferjack wordt het hoogtepunt van je outfit en houdt je warm. Kies een lang pufferjack met twee ritsen, zodat je het in de herfst aan de onderkant deels kunt openritsen en in de winter helemaal kunt sluiten. Zo kun je spelen met de vorm van je jas, zonder twee verschillende jassen te kopen. 

Elodie pufferjack met sjaalkraag en zijzakken

Alexiii pufferjack met strikceintuur en ritszakken

Gewatteerd jack met verwijderbare rand van imitatiebont en modieuze details van imitatieleer voor een klassieke en toch coole outfit

Marc O'Polo | de bijenkorf

Gewatteerd lang jack met capuchon

Hoe warmer, hoe beter. Ook deze winter is imitatiebont een hit

Dit zijn de sieradentrends voor herfst/winter

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Volgens de laatste trends zou je dit item nu moeten laten vallen. Mode Lees ook Hoe kom je van die jeukende trui af Mode Lees ook Fashionchick houdt van... Singles Day Fashion Lees ook 18x klassieke jassen voor de winter Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Volgens de laatste trends zou je dit item nu moeten laten vallen

Zo kom je van die jeukende trui af

18x klassieke jassen voor de winter

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.